Bergen bewolkt

18 november 2023 - Bergen, Noorwegen

Wat een goede beslissing om gisteren met de zon erbij al zoveel te doen, want om 8 uur komt er nog nauwelijks licht door de gordijnen. We draaien ons nog maar om. Het is niet zo koud maar grauw, en het oudste houten gebouw van europa: Damsgard, ligt nou niet bepaald in een verfijnde wijk van Bergen, want we kachelen dik een half uur door grauw beton en cargo shipping. Jammer ook nog eens dat het gebouw in de steigers staat. We hebben een lijstje van gebouwen die we nog willen zien EN onze voorliefde voor botanische  tuinen moet ook gestild worden. Het meest leuke vinden we wel alle soorten pippi langkous houten huizen in alle vormen en kleuren. Ook de universiteits faciliteiten zijn erg fraai. Beetje kunst erbij en het dagje is compleet. Lekker thuis knus even lezen en spelletje voor we bij Lola lekker eten. We hebben onze overnachting voor morgen en maandag geboekt. Morgen gaan we Bergen verlaten. Ik ben zeer tevreden over onze eerste dagen. Benieuwd hoe het verder gaat. En ja, het is hier errug duur. Maar niet teveel op letten.

1. Linda:
    19 november 2023
    Op dat laatste let ik ook niet teveel. Niet dat het hier heel duur is allemaal maar leuke kleertjes etc. kopen voor de lieve kleinzonen hier en thuis en hier heerlijk trakteren maakt mij blij (haha).
    Foto's: aparte gebouwen!
    Heerlijk samen genieten lieverds (hartje, hartje, kus).